Заїждженими, противними та «заспинними» методами влада вже всіх дістала

Опубліковано:
22 Листопада, 2016

Хочу відреагувати на деякі останні події, а саме публікації в газеті “Свобода” за минулий тиждень та інтернет виданні “Репортер”, що стосуються мого батька і зачіпають мене особисто. “Свобода” в підпорядкуванні ОДА та облради, “Репортер” не ясно, можливо пана Заставного. Декілька місяців тому, коли хотів коментар там написати, зі мною зв’язались через email і сказали, що просто передрукували статтю від людини, згадку про яку в інтернеті я так і не зміг знайти, от вам і демократія!)

Тема, яку вони прописуюють зараз, стосується футбольного життя Тернопільщини. Незабаром чергові вибори в обласній федерації футболу, яку вже багато років успішно, не побоюсь так сказати, очолює мій батько Мариновський В.М. Цього разу, на цю посаду, також притендує нардеп Юрик.

Що хочу сказати і тим застерегти команду Юрика-Барни. Ви, “шановні”, думайте що говорите і що робите! Своїми заїждженими, противними та заспинними методами ви вже всіх достали! Я розумію, що нічого окрім цих хворих нападок, ви не є сильні чи спроможні зробити, хоча хто зна, до виборів ще є час!) Крім обіцянок кращого повсякденного життя, чи спортивного, ви також нічим особливим не вирізняєтесь!

Де спортивні нові бази? Де новозбудовані стадіони? Ще й з біатлонною базою не відомо що будете робити! Один популізм! Нащо ви гарантуєте мільйони у футбол, якщо не від вас це залежить? Чи свої особисті, чесно зароблені, вже готові вкладати? Про себе ж, Ви постите в неті і у ЗМІ те, для чого вас і обрали! Ви б ще відмітки ставили з кабінетів чи парламенту, типу ви працюєте, а ми маєм лайкнути і подякувати!

Ви приплутуєте до нас політику!?

Це я злий!? бо “пролетів” на виборах до міської ради!? На кого? На партію, чи на когось з вас особисто!? Мені немає чому злитись! І за що дякувати вам! Люди зробили свій вибір на користь свободівця, а пройшов кандидат від самопомочі! Такі тепер реалії виборчого процесу. Я став третім! І повірте, зробив там за місяць більше, ніж депутати за минулих багато років! І стараюсь робити далі, не бюджетним коштом, а власним!!! Попитайте в людей!!! Я не був членом вашої партії, але чесно і совісно працював! Я радий, що ваші “водії” попроходили, вірю що вони зроблять “набагато більше”, ніж зробив би я!

Я також розумію, що на такі ваші лже сповіщення не потрібно реагувати, але мене злість бере за те, що ви виписуєте і публікуєте образливе!!!

Будете замість правильної і чесної конкуренції, пробувати принизити нашу сім’ю, або Батька! Вийду в публічну сферу, і почну боротись з вами, вашими ж методами!

Хто дочитав дякую! Наболіло!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: