У спорткомплексі ТНЕУ пройде спартакіада «Сила духу»

Опубліковано:
18 Червня, 2018

У нас часто декларують: треба  інтегрувати людей з особливими потребами у сучасне суспільство, забезпечити їх самореалізацію. Фонд соціального страхування України робить це вже багато років. Вже вшосте працівники управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області за підтримки соціальних партнерів, усіх небайдужих до долі потерпілих на виробництві в області приклалися до організації соціального, мотиваційного проекту – ». Він виявився справді успішним, бо щороку все більше і більше людей з усіх куточків області, які з виробничих причин втратили здоров’я, виявляють бажання приїхати на це свято спорту. Майже півтори сотні осіб з інвалідністю  подали заявки на участь в спартакіаді у шести видах спорту: бомбаскеті, армспорті, шахах, дартсі, гирьовому спорті та настільному тенісі.

Рівень відповідальності Фонду перед суспільством, а найбільше перед потерпілими на виробництві, вимірюється не лише розміром страхових виплат, яких за 5 місяців цього року виплачено понад 17,7 мільйона гривень. Фонд фінансово забезпечує цілий комплекс послуг з медичної та соціальної реабілітації потерпілих, їх санаторно-курортне лікування в оздоровчих закладах України, на що за цей період виділено більше 1,6 мільйона гривень.

У попередні спартакіадах вже виявився талант багатьох підопічних Фонду, які вибороли на Всеукраїнській спартакіаді призові місця в різних дисциплінах. В команд з’явилася особлива надихаюча енергія єднання. Потерпілі на виробництві здружилися, спілкуються поміж собою, підтримують одне одного. Але вони розраховують і на вашу підтримку, шановні тернополяни, працівники ЗМІ, бажаючі просто повболівати за цих мужніх людей.

Тому запрошуємо на свято «Сила духу» 21 червня 2018 року в спортивний комплекс ТНЕУ (вул.Львівська,11). Урочисте відкриття о 10 годині.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сила духу, #спартакіада, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: