Під час відвідин Тернопільщини Валентин Наливайченко представив план для відновлення миру (Відео, фото)

Опубліковано:
21 Вересня, 2018

Сьогодні Тернопільщину з одноденним візитом відвідав лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко. Візит розпочався з Бучача, де він привітав громаду зі століттям заснування «Союзу українок».

– Ви, наші найдорожчі, надихаєте нас творити добро, надихаєте йти далі і ніколи не зупинятися. Ви – те велике серце, що береже Україну. Слава і низький уклін українській Жінці, – сказав політик.

Після зустрічі в будинку культури політик вшанув пам’ять Героїв Небесної Сотні біля стели в центрі Бучача і поклав квіти біля пам’ятника на відновленому цвинтарі Січових стрільців.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

А вже в післяобідню пору Валентин Наливайченко прогулявся вулицями Тернополя з представниками місцевого осередку «Справедливості» і поспілкувався з місцевими мешканцями.

null

 

null

 

null

 

Опісля лідер «Справедливість» Валентин Наливайченко зустрівся з місцевими журналістами і представив «Національний план дій» для відновлення миру.

Створенню цього плану передували зустрічі та переговори з міжнародними партнерами, ветеранськими, військовими та добровольчими організаціями на передовій.

Найперше план дій передбачає запуск оборонної промисловості оборонних заводів та підприємств, відновлення виробництва авіабудування, залізниці та іншої інфраструктури, створення для кожної області плану відновлення економіки.

У Національному плані дій відновлення миру найважливіший акцент зроблено на вирішенні проблем і наданні допомоги вимушеним переселенцям, йдеться про відбудову тимчасово окупованих регіонів. А ще обов’язковим є ухвалення Закону про Добровольчу армію.

– Україні потрібна Нова міжнародна угода, сторонами якої будуть Україна і країни США та Євросоюзу, – наголосив політик.

І ще один напрямок Національного плану дій відновлення миру – це гуманітарні дії, а саме звільнення політв’язнів, пошук зниклих безвісти українців та ідентифікація загиблих.

– «Національний план дій» – це відновлення миру, – переконаний Валентин Наливайченко. – Головне – діяти!

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кандидат, #мадзій, #мир, #наливайченко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поан, #Президент, #справедливість, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: