«Опілля» підтримало одну з кращих команд України з регбі

Тернопільський «Терен» посів 5-ту позицію у загальнонаціональному чемпіонаті з регбі-7.

02.10.2018 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тарас Савчук

29 вересня в Одесі відбувся фінальний тур Чемпіонату України з олімпійського виду спорту регбі-7, у якому зустрілися 8 команд з Одеси, Рівного, Києва, Ужгорода, Донецька, Івано-Франківська, Львова і Тернополя.

Тернопільський РК «Терен» посів 5 місце. За два тури були і перемоги, які надихали наших регбістів, і поразки, які вчили та удосконалювали. У фінальному турі взяли участь нові молоді гравці, яким дуже важливий такий досвід. Перемога стала можливою, в тому числі, завдяки підтримці провідних тернопільських підприємств: виробника справжніх живих напоїв “Опілля” та виробника натуральної молочної продукції “Молокія”.

- Поступово, проте впевнено ідемо до чемпіонства! Щиро дякуємо за підтримку та допомогу в розвитку регбі представникам місцевої влади, а також нашим тернопільским виробникам “Опіллю” та “Молокії”, – каже гравець клубу й активіст розвитку регбі на Тернопільщині Ігор Білокопитий.

null

 

null

Виконуючий обов’язків президента федерації регбі Тернопільщини та тренер клубу Володимир Крутовський розповів, що РК Терен це самобутній клуб, який утворився на основі любителів цього виду спорту і успішно розвивати його по всій області.

-  Клуб виник спершу, як об’єднання любителів регбі. Сьогодні ми розвиваємо його по всій області. Приємно, що і бізнес долучається до підтримки цього захопливого виду спорту. Це показує, що для бізнесу важливі не лише прибуток, але й суспільна користь, яку приносить спорт, - зазначив у коментарі Крутовський.

null

 

null

- Свого часу я сам активно займався спортом, зокрема футболом та боксом. Спорт – це виховання характеру і командного духу. Розвиток же спорту на Тернопільщині — це ще й візитівка нашого рідного краю. Сьогодні це ще любителі, а завтра вже гравці, які зроблять Тернопільщину відомою на всю Україну і світ. Наше завдання, як відповідального бізнесу, підтримати таких активних людей. Це наше здорове майбутнє, - зазначив голова наглядової ради «Пивоварні «Опілля» Ярослав Джоджик.

Нагадаємо, нещодавно жіноча регбійна команда "Універ ТНЕУ" стала чемпіоном України з регбі-7. Заключний 4-ий тур чемпіонату України серед жіночих команд Вищої ліги відбувся 22 та 23 вересня також в Одесі. У змаганні восьми команд дівчата з «Універ ТНЕУ» зуміли посісти перше місце у груповому етапі, здобувши три поспіль перемоги.

null

Прес-служба «Пивоварні «Опілля».
Фото надані РК "Терен".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі