Радикально! На Тернопільщині народний депутат накинувся на голову РДА (Відео)

16.12.2018 14:33   Джерело: TeNews
Опубліковано : Антон Веселий

На зустрічі з кандидатами на голову Білецької ОТГ в селі Івачів Горішній народний депутат України Ігор Мосійчук накинувся на голову Тернопільської РДА Олександра Похилого.

Сталося це увечері 15 грудня в місцевому будинку культури.

Відомо, що Ігор Мосійчук підтримує на посаду голови ОТГ Ігора Яциковського.

null
Щоб переглянути відео - натисніть.

Більшість тернопільських політиків і жителів Білецької громади обурливо висловилися з приводу поведінки нардепа.

- Така поведінка є неприпустимою для народного обранця. Так давати волю емоціям не можна, це неадекватно. Якщо є питання чи непорозуміння, потрібно виходить в публічну площину та доводити свою правоту. Жителі стали заручниками ситуації, зустріч з виборцями зірвана. Люди сприйняли таку поведінку лише з негативної сторони. Вибори закінчаться, далі треба буде інтенсивно працювати та разом розвивати громаду, сідати за стіл переговорів, та з таким розвитком подій, це буде зробити вкрай важко. Від цього постраждають в першу чергу люди, прості люди які відстоювали право на самостійність. Маємо поважати людей. Сподіваюсь робота громади буде такою ж інтенсивною як і боротьба за владу, - написав в коментарях один з кандидатів на посаду голови Білецької ОТГ Олег Грушицький.

Сам народний депутат Ігор Мосійчук вважає, що дав по пиці чиновнику-фальсифікатору виборів:

«Дав газетою з пасквілями про Олег Ляшко та нашу Радикальну партію, по писку голові Тернопільської райдержадміністрації Олександру Похилому який разом з кандидатом на голову Білецької ОТГ Дмитром Маликом всю цю чорнуху розповсюджують. Вони так тікали, що падаючи поперевертали лавки і розігнали збори жителів села Івачів Горішній».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі