Тернопіль підтримав Всеукраїнську акцію «Ангели пам’яті» (Фоторепортаж)

Опубліковано:
19 Лютого, 2019

Тернопіль підтримав Всеукраїнську акцію «Ангели пам’яті» у різних містах України, ініційовану Анжелікою Рудницькою та мистецькою агенцією «Тереторія-А» в пам’ять про розстріл Героїв Небесної Сотні. В нашому місті захід організувала громадська діячка Ольга Шахін, яка є лідеркою місцевого осередку ГО «Асоціація жінок України «Дія». 

«Ініціативу підтримали жінки-підприємниці, представниці творчої спільноти, військові, освітяни. У школах та позакласних гуртках, у приватних дитячих студіях юні тернополяни власноруч виготовили паперових ангелів. Багато родин зробили це разом вдома. Важливо, щоб усі ми, особливо діти та молодь, пам’ятали, якою ціною далася Україні незалежність, свобода та демократичний поступ», – коментує Ольга Шахін.

Учасники запалили лампадки, помолилися за душі загиблих та мир в Україні та поклали квіти до пам’ятника. Після цього, у «Сквері волонтерів» розвішали паперових ангелів.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ангели пам'яті, #небесна сотня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: