Тернополяни беруть участь у Європейському Конгресі місцевого самоврядування в Кракові (Фото, відео)

08.04.2019 15:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Тарас Савчук

Цими днями (8-19 квітня 2019 року) у місті Кракові (Польща) відбувається 5-ий Європейський Конгрес місцевого самоврядування. Це платформа для зустрічей місцевих і регіональних лідерів з метою обміну думками щодо державного управління, громадських інституцій та бізнесу.

У 5-му Європейському Конгресі місцевого самоврядування беруть участь близько 3 тисяч учасників із 40-ка країн світу. Учасники дійства - регіональні лідери, представники органів місцевого самоврядування, урядовці, керівники підприємств, громадських організацій та журналісти з усієї Європи.

Близько сотні журналістів транслюватимуть понад 70 подій з програми конгресу: панельні дискусії, майстер-класи, лекції, презентації, «історії успіху» тощо. Розповідатиме про Конгрес і TeNews, який є інформаційним партнером заходу.

Під час конгресу вручатимуть нагороди для найкращих представників місцевого самоврядування і меценатам.

У роботі Конкресу також бере участь і делегація з Тернополя і Тернопільщини.

- Під час заходу екперти та політики наводять безліч позитивних і негативних історій про обєднання громад за кордоном. Враховувати ці приклади і досвід потрібно, але не підлаштовуватися, бо маємо свою ідентичність, - прокоментував політик, експерт із залучення міжнародних інвестицій Руслан Кулик.
На думку політика 2019 рік має бути переломним для України. І тому за цей рік кожна громада має знайти партнера в країнах ЄС та інтенсивно працювати в цьому напрямку: розвивати туризм, втілювати спільні проекти, сприяти бізнесу тощо. Це вектор розвитку України.

Конгрес є хорошою можливістю для польських та українських і місцевих органів влади обговорити шляхи підвищення ефективності роботи за допомогою міжнародної співпраці та фондів Європейського Союзу, - підсумовує Руслан Кулик.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Тарас Савчук, фото автора


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі