Володимир Гомівка

Володимир Гомівка

маркетолог

Кінець епохи брехні

19.04.2019 08:23   Джерело: Соціальні мережі
Автор : Володимир Гомівка

Хочу з Вами поділитись власним експериментом! Його зможуть зрозуміти Лише 30% людей!!

Я минулого тижня зробив ряд опитувань у своєму профілі Instagram. Задавав наступні питання:

1) Хто наш майбутній Президент? По чи Зе? 

2) Чи вірите ви в кінець епохи брехні? 
Так чи Ні? 

Мій експеримент підхопив мій добрий знайомий Oles Zinkiv. І провів у себе в Instagram. 

Тепер ділюся результатами! Адже 2 результати завжди об’єктивніше ніж 1. 

У мене аудиторія приблизно у 750 чоловік у Лесика - 75 тисяч. В сто разів більше)) 

Я радий, що моя аудиторія відповіла наступним чином:

1) Порошенко 66 % та Зеленський 33%.

2) Кінець Епохи брехні : 1) Вірять 33% 2) не вірять -67%

Тобто по цих двох питаннях чітка тенденція. 

У Лесика аудиторія показала такі результати:

1) за Порошенка 37% - за Зеленського 63%

2) чи вірите Ви в кінець Епохи Брехні: Вірять 32% - Не вірять 68%.

Я б був не я, якщо б в цьому не було б чіткого змісту та мети. 

Що цей експеримент показав? 

Як і у мене так і у Лесика - люди, котрі проголосували за Зеленського - Не ВІРЯТЬ його лозунгам! 
Те саме стосується прихильників і Порошенко, що є не дивно.

І це насправді з одного боку сумно, з іншого цікаво, тому що виборець Зе команди - НЕМАЄ ДОВІРИ до свого кандидата, на відміну від Виборця Команди Порошенка, котрий Вірить політиці, фактам та заслугам чинного президента!

Виборець Зе - керується СПОДІВАННЯМ та Емоцією злості, ненависті та невдовололеня до поточної влади, котрі гіперболізували конкретні ЗМІ на регулярній основі!

Виборець По - керується економічними результатами та розумінням в якому напрямку рухається країна і де вона хоче бути через 5 та 10 років.

Виборці По і Зе - прагнуть кращого рівня життя, кращого рівня правосуддя. Це обєднувальний фактор для обох! 

Я задав і третє питання! Чи важливо тобі розуміти, що нас чекає у наступні 5 років? 
Тут і результат 
95% - так і 5% - ні!

До чого я підвожу...

Зеленський за останніх три тижні не дає відповіді на ці питання...Водночас будь-який лишній крок цього кандидата - працює ПРОТИ нього! Спостерігається чітка ДИНАМІКА РОЗЧАРУВАННЯ призильників Зе...
В той час як Порошенко - старається використати кожну можливість щоб показати своє бачення ситуації як умога більшій кількості людей! 

Останній за останніх три тижні - здобуває крок за кроком впевненно Все Більшу Лояльність у кількості виборців - адже він веде ДІАЛОГ з Народом, пояснюючи та відповідаючі на не прості запитання...

Великим досягненням є те, що Дебати таки по протоколу - відбудуться 19 квітня між двома кандидатами!

Що нам виборцям варто зрозуміти перед Дебатами виходячи з фактів, котрими керуються обидва кандидати?

1. Один з Кандидатів - прагне просто Перемогти на злість всім іншим кандидатам, не розкриваючи будь-які карти, плани чи стратегічні особливості своєї діяльності, що приковує в певній мірі інтерес до нього, а з іншого боку посилює ВІДЧУТТЯ ТРИВОГИ у своїх ПРИХИЛЬНИКІВ, адже не озвучивши конкретики - нема за що СПИТАТИ! 
2. Другий з Кандидатів - прагне завершити почате - зберегти територіальну цілісність своєї країни, продовжити інтеграцію краіни до НАТО та ЄС, покращити рівень інвестиційної привабливості України, покращити реформами економічній, покращити рівень демократії, захистити мовну та релігійну індентичність українського народу, довести цілому світу, що Росія країна Агресор, котра втрутилась в територіальну цілісність чужої країни і повинна понести відповідальність на світовій арені! Цей кандидат Визнає, що не все є добре і готовий до Діалогу та виправлення чи покращення тих чи інших важливих народу питань. 

Це все підводить до того ФАКТУ, що все таки рішення щодо майбутнього країни - буде прийнято одразу після Дебатів між кандидатами. 

У випадку якщо один з кандидатів ВІДМОВИТЬСЯ - він автоматично втрачає свою симпатію та сподівання своїх виборців!! 
У випадку якщо один із кандидатів - ДАЄ РОЗМИТІ відповіді на питання стосовно майбутнього країни - Він втрачає свою лояльність і шанси на підтримку виборцями!!

Чого НАМ Варто очікувати від Дебатів? 

Однозначно Емоційних Дебатів та можливих Провокацій! Просто треба усвідомити цей факт і зосередитись на «раціо» тобто на озвучених КОНКРЕТНИХ ПРОПОЗИЦІЯХ, ПЛАНАХ ТА СТРАТЕГІЧНИХ КРОКАХ кожного з кандидатів! Взяти це за основу для Власної Оцінки вибору того чи іншого кандидата! Слухати Уважно кожне слово та оцінювати Витримку кожного з кандидатів, адже один із них стане Батьком нашої країни на наступних 5 років!

P.S. Що може піти «НЕ ТАК»???

Пам’ятаєте нещодавній Лохотрон з орендою квартир??) Коли фото елітних квартир розміщали на площадках OLX та Dom.Ria і люди переказували місячний завдаток не побачивши квартиру в живу і не говоривши з власником квартир вживу. Так як пропозиція була надто привабливою а кількість людей на заселення в таку квартиру по словах власника була високою і ціна такою доступною - люди ризикували... Пам’ятаєте??!? 

Скільки людей тоді клюнуло на цей гачок в погоні за бажаним Швидким вирішенням «ІДЕАЛЬНОГО» квартирного питання?!? Сотні!! Сотні людей втратили свої гроші, бо Емоція поборола «Здоровий Глузд»!

Зараз ситуація дуже схожа, лише Новий Лохотрон має масштаб у мільйони громадян нашої країни. Штучно створенне різке НЕВДОВОЛЕННЯ ситуацією в країні помножене на незаплямовану репутацію одного з кандидатів, котрий озвучує те, що люди хочуть чути. Це та сама красива квартира - програма кандидата і місячний завдаток - голос виборця! Але Гарантій і Живої квартири - Ніхто НЕ ПОКАЗУЄ!!! 

А водночас За спиною кандидата Зе - стоять представники влади Яника, Львочкіна та Фірташа та інших. Про наміри та інтереси Коломойського писати не потрібно.

Супер розкачено НЕВДОВОЛЕННЯ завдяки ЗМІ, котрі контролюють олігархи! Котрі БІДОЛАХИ за останні пару років ЗБІДНІЛИ в 2-3 рази!!
http://forbes.net.ua/ratings/4

По факту ж - більшість економічних показників показують ПОЗИТВНУ динаміку! 
https://tradingeconomics.com/ukraine/

Але - «Ж Жити ТАК НЕМОЖЛИВО!!» Чули таку фразу??

Якщо завтра нічього кардинально не поміняємо - то мабуть ВИМРЕМО...

Люди та КАМОН!! Це ж нав’язана думка!! По факту ми авжеш маємо проблеми, але робити з МУХИ СЛОНА - МИ ще ті Мастаки!

Хочете доказ?!?))) 
Декілька днів тому горів НотерДам! Велика трагедія для Французів! 

Та знаєте що... У мене третина моїх друзів та знайомих - виклали фотографію, де вони стояли біля цієї світової культурної спадщини в живу!! Тобто всі вони були у Франції! Яке Зубожіння??? Про що ми говоримо... На що Ми жаліємось...

Можливостей за останніх 5 років появилось в рази більше!

Та хоч той простий факт, що ми отримали спочатку 3G а нещодавно LTE. Ще 5 років тому Україна пасла задніх в цьому питанні!
- Ми розраховуємось смартфонами та картками практично щодня! 5 років тому Кеш - все ще був популярною формою розрахунків! 
- і таких прикладів тьма!!

Ми маємо на що нарікати, але потрібно розуміти, що ми не Індія і не Єгипет, де настільки складні соціальні ліфти і твої можливості залежать від сім`ї в котрій народився/лась! Цінуймо це!! 
Адже маючи голову на плечах у нас є всі шанси жити успішно, вільно і добре у нашій Державі!

Пам’ятаймо Майдан 5 річної давності! Пам’ятаймо ціну, котру Ми всі заплатили!! 
Пам’ятаймо Нашу Єдність в ті Часи!!! 
Це все Наш Досвід І Наші здобутки!!!!

На цих виборах, як і на попередніх - я голосую за Процвітання моєї Країни! За її стабільне, впевнене та самодостатнє майбутнє!! За Сильну Україну та за Сильних Свідомих Українців!!!
Я Вірю що Нас Достатньо і Сьогодні щоб знов ЗДОБУТИ ПЕРЕМОГУ!

В цьому місці - якраз читає 30% читачів, про що написав спочатку. Дякую Вам, що дочитали! Якщо сподобалось ставте лайк та поширюйте цю публікацію своїм друзям та знайомим, усім Українцям адже нас Багато і ми Переможемо і в цей раз!!!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальні мережі  

Коментарі