Розклад транспорту на всі напрямки з Теребовлі

Опубліковано:
22 Травня, 2019

За проханням багатьох мешканців Теребовлянщини – як проживаючих по місцю, так і за межами рідного краю надаємо розклад руху транспорту у всіх напрямках, а саме – з автостанції та залізничної станції.

 В минулому році завершилася реконструкція Теребовлянської АС і сьогодні вона виглядає досить привітно на зразок невеличких АС Європи. Набув нового дизайну зовнішній вигляд приміщення, а в середині нього посвітліло і ніби збільшився простір. Окремо виділяється приміщення диспетчера та каси, тут працюють привітні люди, які завжди до послуг пасажирів. Теперішній начальник Теребовлянської АС пан Степан Бучковський працює на ввіреному йому об’єкті з лютого місяця цього року. Ось, що він розповів: «Наша АС працює кожного дня без вихідних з 6.30 год. ранку і до 19.00 год. вечора. Всього є шість працівників і три прибиральника. Прохідних пасажирських автобусів через нашу АС кожного дня проходить біля 200 одиниць, сюди входять міжобласні, внутрішньообласні та приміські, крім того проходять ще 5 міжнародних рейсів».

null
null

 

null

 

null

 

null

 

null

Теребовлянська залізнична станція Тернопільської дирекції Львівської залізниці розташована на залізничному шляху між Тернополем  та Чернівцями. Споруда, як і вся залізниця, давня й бере свій початок ще з 1896 року. Нині через ЗС ходить небагато пасажирського транспорту, але можна замовити квитки в інших напрямках з Тернополя.

null
null

 

null

 

null

 

null

Віктор Аверкієв

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобусна, #графік, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розклад, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: