Під час святкування ІІ Міжнародного етнофестивалю «Медове Тернопілля» кожний учасник мистецького колективу, який брав участь у масштабній концертній програмі, отримав щедрі подарунки від голови пасічників Тернопільської області, директора ПП «Агрон» Юрія Березовського та від голови Великогаївської громади Олега Кохмана (мед, пилок, медівник і зображення-логотип території ОТГ з написом-назвою фестивалю).

За активну участь в етнофестивалі бджільництва «Медове Тернопілля»  та за популяризацію, відродження надбань національної культурної спадщини українського народу від громади вручено Подяки колективам, а пасічникам – від Юрія Березовського. Зокрема  колективу підприємства «Тернопільський м’ясокомбінат», підприємству – «Студія м’яса», Братству бджолярів землі Волинської «Ройовий стан», голові Тернопільського районного об’єднання – Наталі Потурай, Гусятинського – Анатолію Тимофеєву, сімейній пасіці «Медові роси» із села Козівка – Степану Деці.

Президент Всеукраїнської Спілки пасічників Володимир Стретович вручив Почесну професійну відзнаку Спілки «Королева пасіки» Наталії Белюх з Борщева.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мед, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пасіка, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: