На телеканалі Тернопіль1 стартує сезон прем’єр з дитячою медіа-школою

Опубліковано:
14 Серпня, 2019

Випускники дитячої медіа-школи Тернопіль1 підготували для глядачів цікаві та корисні програми. Відтак, сезон прем’єр вже стартував на телеканалі. Щодня о 15:55 Ви можете побачити підбірку хороших новин зі всього світу в програмі «Світ добрих новин».

null

«Унікальність медіа-школи на телеканалі Тернопіль1 в тому, що учні під керівництвом викладачів пройшли шлях від ідеї до готової для ефіру телепрограми. Діти побачили роботу телебачення зсередини, і самі стали його активними учасниками», – каже редактор медіа-школи «Тернопіль1» Людмила Мороз.

Учні дитячої медіа-школи Тернопіль1 познайомлять вас з фантастичними людьми – майстрами своєї справи! Вони відвідають  майстер-класи і поділяться своїми враженнями у програмі “Моя майстерня”.  Прем’єра щосуботи о 10:20 та щонеділі о 15:50.

«У  програмі «Моя майстерня» кожен зможе почерпнути оригінальні ідеї як провести вихідні, чомусь новому навчитись і познайомитись з класними майстрами своєї справи», – каже редактор медіа-школи «Тернопіль1» Людмила Мороз.

А щосереди о 18:35 в ефірі Тернопіль1 прем’єра програми «Маршрути щасливих людей». Розповіді мандрівників про подорожі, корисні поради, підказки: що варто побачити, спробувати, як порозумітись з місцевими, де робити фото, що з собою привезти з мандрівки.

Інтерв’ю з цікавими, успішними людьми різних професій, дивіться у програмі «Тепер я знаю»  щопонеділка і щоп’ятниці  о 18.35.

«Ви не лише знайомимо з людиною, а й отримуємо корисний досвід чи пораду від неї», – каже редактор медіа-школи «Тернопіль1» Людмила Мороз.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #передача, #Світ добрих новин, #телеканал, #тернопіль, #Тернопіль1, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: