Завершують капітальний ремонт вулиці Чорновола у Тернополі (Фоторепортаж)

22.08.2019 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Завершують капітальний ремонт вулиці Чорновола у Тернополі. Уже встановили майже всю бруківку на дорозі та тротуарах, робочі працюють навіть у спеку, аби встигнути до ремонтувати вулицю до Дня міста – 28 серпня , а то і швидше. 

Капітальний ремонт вулиці Чорновола розпочали два роки тому, перший етап – зробили 2018-му році, другий етап – триває 2 місяці.  На Ділянці вулиці Чорновола яка примикає до Театрального Майдану, цього року поміняли мережі, повністю відремонтували проїжджу частину, облаштовують  додаткові місця для паркування транспорту, нову пішохідну частину, велодоріжки. Встановлюють нове вуличне освітлення, також планують висадити біля дороги  червонолисті клени.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Сквер біля вулиці Чорновола облаштовуватимуть пізніше, адже комплектуючі до нового фонтану в сквері біля вулиці Чорновола везуть із-за кордону і виникла затримка.

На оновлення вулиці та скверу з міського бюджету Тернополя виділили майже 15 млн грн., - розповідають у міській раді.

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі