«Український стяг унікальний та символічний» — доводять тернополяни

Опубліковано:
23 Серпня, 2019

В Україні, 23 серпня, відзначають День Державного Прапора. Офіційне підняття синьо-жовтого стяга відбулося у кожному обласному центрі. В Тернополі, на освячення та вивішення прапору, яке відбулося на Театральній площі, зібралися представники влади, громадськості, військовослужбовці, волонтери та ветерани АТО/ООС.

Підняття українського стяга розпочалася із вітального слова архієпископа, митрополита Тернопільсько-Зборівсько УГКЦ Василя Семенюка. Він не лише привітав тернополян зі святом, а й нагадав про значущість та унікальність українського стяга. Адже, синьо-жовті кольори не лише символізують мирне небо та пшеничне колосся, а й незламність та незалежність нашої держави.

Читайте також

Мешканець Теребовлі постане перед судом за наругу над Державним Прапором України

Після звучання державного гімну України військовослужбовці підняли синьо-жовтий стяг на верхівку щогли. Також, учасники урочистостей здійснили покладання до меморіалів Тарасу Шевченку, В’ячеславу Чорноволу, Степану Бандері та пам’ятнику Героїв Небесної сотні та учасникам АТО.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #День державного прапора України, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посвята, #прапор, #стяг, #тернопіль, #тернопільські новини, #урочистості
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: