Перестало битися серце відомого тернопільського журналіста Ярослава Бачинського

03.09.2019 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Перестало битися серце відомого тернопільського журналіста Ярослава Бачинського. Про це повідомляють у Тернопільській районній газеті “Подільське слово”, куди багато років він дописував. Журналіст відійшов у вічність на 63-му році життя. Колеги та друзі згадують Ярослава Мар’яновича не лише  як талановитого журналіста, який майже 50 років присвятив улюбленій професії, він був тим професіоналом, який об’їздив чи не кожну місцину Тернопільщини у пошуках цікавих тем, любив спілкуватися, любив писати і жив своєю професією. Близькі розповідають про нього, як людину, з якою було цікаво і весело розмовляти, Ярослав Мар’янович багато жартував та був приємним спілкуванні.

Ярослав Бачинський народився у селі Бедриківці Заліщицького району, саме рідній землі він присвятивши більшість власних публікацій, створив чимало  радіопередач для аграріїв та для селян. Ярослав Бачинський у місцевій та республіканській пресі, по радіо розповідав про усе найактуальніше і все, що турбувало людей останні понад 30 років, співпрацював не лише з місцевими, а й всеукраїнськими виданнями.

Колектив сайту «TeNews» висловлює щире співчуття рідним і близьким Ярослава Бачинського.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі