Тернополянок запрошують на ексклюзивний вечір-майстер-клас «Чого хоче жінка» з успішною леді Надією Лисецькою та сексологом-терапевтом Наталією Ішковою

Опубліковано:
5 Вересня, 2019

Вечір відвертих жіночих розмов та цінних порад, зміни поглядів на життя та нових відкриттів у собі. Як розкрити свій потенціал, та чому досі не вдавалося цього зробити? Що треба, аби отримувати усі «найсмачніші пікантності» жіночого життя, бути самодостатньою, реалізованою і водночас коханою та ніжною леді? Як діяти, щоб відчувати жіноче щастя на всі 100%?! – Про це та багато іншого розкажуть на майстер-класі «Чого хоче жінка» бізнес-леді Надія Лисецька та сексолог-терапевт Наталія Ішкова.

«Шановні тернополянки! Запрошуємо Вас на майстер клас двох чудових спікерів-бізнес-леді Надії Лисецької на тему: «Жінка і бізнес» та провокативного психолога, сексолога-терапевта Наталії Ішкової, яка викладатиме «Азбуку сексуальності». Ви добрі, відверті, освічені… але все йде не так.. Ви самотня, навіть коли у стосунках… Ви хочете створити відносини, сподіваєтесь, очікуєте…  Ласкаво просимо в салон трансформації життя! Поспілкуємось про роль дружини, мами і коханки, розгадаємо чого хочуть чоловіки і «ЧОГО ХОЧЕ ЖІНКА…»! – розповідає організаторка заходу Ольга Навроцька.

Пані Ольга каже, що разом зі спікерами намагатимуться створити атмосферу вільного спілкування, дати змогу учасницям задати спікерам якомога більше питань, які для них важливі та зробити усе, щоб з цього майстер-класу кожна дівчина та жінка вийшла з великою скринею позитивних емоцій, вражень, актуальних порад та, головне, з упевненістю, що з цього дня її життя стане ще кращим. 

«Сподіваюся, що у кожної нашої учасниці після цього майстер-класу буде одна думка: «Тепер я точно знаю що робити!». Ми організовуємо  цей захід, щоб жінки ставали щасливішими. Дуже часто кожна з нас потребує підтримки, щирої розмови, нерідко досвід іншої людини може спонукати зробити щось або не зробити, не вчинити помилку, вибрати правильні дії… Ніщо ніколи не замінить людям спілкування, особливо, якщо це спілкування з мудрими, досвідченими, талановитими, успішними людьми, у яких можна багато навчитися», – зауважує Ольга Навроцька.

Майстер-клас «Чого хоче жінка» відбудеться 10 вересня у ресторані «Avalon Palace». Розпочнеться захід о 17.00 год. і триватиме до 22.00 год. Не пропустіть!

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ішкова, #Лисецька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: