12 вересня тернополян запрошують на виставку київського митця

Опубліковано:
10 Вересня, 2019

У четвер 12 вересня о 19.00 тернополян запрошують на виставку молодого київського митця Дмитра Красного «Як я провив минулого лютого». Відбудеться захід у галереї «Бункермуз».

«Це серія графічних робіт, більша частина яких була виконана протягом лютого минулого року під час перебування в Познані на програмі Гауде Полоніа.
Вона передає ті смутні й сумні почуття, які на той час переслідували мене. Це своєрідна спроба описати свій внутрішній бестіарій», – розповідає автор.

Дмитро Красний проживає у Києві, займається популяризацією прінтмейкінгу в Україні, творить роботи в техніках лінорит, офорт, шовкодрук, монотипія, літографія. Він є учасником  персональних і колективних виставок графіки в Україні, Польщі, США, Швеції.

Катерина Богуславська 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бункермуз, #виставка, #дмитро красний, #митець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: