Про що говорять жінки на зустрічах ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» та Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць

12.09.2019 10:57   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Сучасна жінка – це вже не просто гарна мати та дружина. Це глибоко освічена, професійна та суспільно активна особа, здатна очолювати підприємства, вести за собою команду однодумців, «пробивати стіни», організовувати політичні партії та взагалі – змінювати світ. Питання, на кшталт «Хто головний?», «Хто сильніший?», «Хто кращий керівник?», «Чия робота в бізнесі ефективніша?», на сьогодні вже втратили свою актуальність. Такої думки дійшов відомий підприємець та меценат Тарас Демкура, якому вдалося «підслухати», про що ж говорять жінки.

null

Так, 9 вересня 2019 р. Тарас Володимирович відвідав захід «Відкрий себе світові». Це новий проект ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області», яку очолює дружина Ірина Демкура, успішна бізнес-леді, співвласниця ТЦ «Атріум» та ініціатор десятків культурних та соціальних проектів. Мета ГО – спільно реалізовувати потенціал нації; допомагати жінкам розкривати творчий потенціал і реалізовувати спільні бізнес-проекти; разом виховувати відповідальне молоде покоління; безкорисно підтримувати талановиту молодь та дітей дитячих установ; спільно стати на захист материнства і дитинства.

null

«Відкрий себе світові» – це зустрічі із відомими, успішними жінками Тернопілля, які вміють надихати інших, вести їх до досягнення поставлених цілей і здатні допомогти втілити ідеї, плани, мрії та переконати своїх однодумців прийняти свої життєві цінності. У рамках заходу обговорювалися важливі та актуальні теми. Наталія Стефанчук, успішна бізнес-леді, дизайнер, розповіла про жіноче перевтілення – від сукні до щастя; Марія Хомів, лікар-психотерапевт, виступила з темою: «Почути свою пісню. Жити своїм життям»; темою виступу Тетяни Білінської, кандидатки психологічних наук, засновниці та Голови Центру психологічної допомоги «ПсихологіЯ», було «Тест-драйв для soft skills. Топові м'які навички та їх вплив на подальшу кар'єру»; Олена Якимчук, доцент судинної хірургії кафедри №1 ТДМУ ім. І.Я. Горбачевського, судинний хірург, виступила із актуальною темою: «Зроби здорове життя звичкою». Таємною гостею заходу стала Олена Шмата, громадська активістка, бізнес-леді, кредо котрої звучить так: «Без шляху вниз, нема шляху на верх».

null

«Дякую усій команді ГО «Ділові Українські Жінки в Тернопільській області» за високий рівень організації заходу в Тернополі, а спікерам – за креативні виступи, за те, що щедро поділилися знаннями та досвідом, які здобували багато років. Скажу одне: нам, чоловікам, є чому у вас повчитися», – поділився своїми враженнями Тарас Володимирович.

null

Продовжуючи знайомство з темою жіночого підприємництва та жіночих ініціатив, 10 вересня 2019 р. Тарас Демкура відвідав захід, організований Міжнародною Амбасадою Жінок-Підприємниць, де виступив з дружиною Іриною на тему «Техніки бізнесу майбутнього». Спікери поділилися досвідом, думками, історією свого успіху, розповіли,  як побудувати власну справу на цінностях, та обговорили актуальні дієві механізми розвитку бізнесу.

Міжнародна Амбасада Жінок-Підприємниць – це незалежна громадська організація, створена за зразком проекту Єврокомісії – Європейської Мережі Амбасадорів Жінок-Підприємиць. Місією організації є пропагування підприємництва як інструменту до власної економічної незалежності, зокрема, в тому числі серед жінок України, шляхом створення комунікаційного простору для ефективної взаємодії, обміну досвідом, знаннями та розвитку доброзичливого середовища і підтримки серед підприємців для самозайнятих членів суспільства (або для підприємців) та таких громадян, які мають намір стати підприємцями. 

null

«Я прийшов до висновку, що нам, чоловікам, потрібно об'єднуватися, не відставати від наших жінок, щоб потім не довелося відстоювати нашу гендерну політику і скаржитися на нерівність», – пожартував Тарас Демкура на своїй сторінці у Фейсбук.

null

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі