За ремонт Привокзальної площі та вулиці Чорновола дякую платникам податків Тернополя, – Роман Заставний

Опубліковано:
13 Вересня, 2019

Замість святкових вітань – нагадування про реальні заслуги. Так вирішив «привітати» з нещодавнім професійним святом підприємців Тернополя народний депутат України 8-го скликання Роман Заставний.

Він каже, сьогодні маємо конкретні результати роботи тернопільських підприємців, наприклад, покращення зовнішньої інфраструктури нашого міста.

Цими днями стартувала реконструкція Привокзальної площі. Нещодавно закінчили оновлювати вулицю Чорновола, яка зв’язує залізничний вокзал із головним майданом Тернополя.

А як прижилася тернополянам пішохідно-велосипедна доріжка на вулиці Чумацькій! Завдяки цьому розділенню перехожих і транспорту зросла безпека на дорозі, яка веде до Дальнього пляжу. І звичайно ж, чи не найбільшим об’єктом реконструкції за останній рік є ремонт дамби Тернополя.

Усі ці роботи, які очевидно покращили зовнішній вигляд і якість важливих для міста ділянок, були б неможливі без співпраці тернопільських підприємців та депутатської групи попередньої Верховної Ради «Тернопільщина». Адже фінанували ремонтні роботи спільно з міського бюджету, який наповнюють, сплачуючи податки, місцеві підприємці, а також з державних коштів, які відстоювали і направляли в Тернопіль за клопотанням народних депутатів з нашого краю.

То ж Роман Заставний наголошує, що не зайвим буде подякувати тернопільським платникам податків, що у співпраці з депутатською групою «Тернопільщина», яку він очолював, дали нашому обласному центру змогу виглядати справді по-європейськи, з належними умовами для жителів і гостей Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заставний, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємці, #площа, #податки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чорновола
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: