Тернополянка Юлія Мосейко стала Віце-міс на конкурсі «Міс Україна 2019» (Фото)

Опубліковано:
14 Вересня, 2019

12 вересня у Києві у палаці “Україна” пройшов конкурс краси “Міс Україна-2019”. Участь у ньому взяли 25 конкурсанток, серед яких і тернополянка – Юля Мосейко. Дівчина покорила серця журі і вони віддали їй титул “Віце-міс”. Про це на своїй сторінці у фейсбук написав батько Юлії – відомий тернопільський волонтер, наказний отаман Тернопільського крайового коша Українського козацтва Володимир Мосейко.

«За проханням дружини інтригу витримав. Радість неймовірна Віце Міс …. Юля Мосейко», — розповів він у дописі та поділився світлинами, на яких разом з дружиною вітають доньку на сцені конкурсу:

Юлія Мосейко була конкурсанткою під номером 13. А переможницею «Міс Україна 2019» стала Маргарита Паша, яка виступала під номером 15, їй 24 роки, ріст – 174 сантиметри. Наразі дівчина є студенткою Київського інституту міжнародних відносин.

Конкурс краси “Міс Украина” проводять з 1991 року. Його переможниці представляють Україну на конкурсах Miss World, Miss Earth, Miss International.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віце-міс, #конкурс краси, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #юлія мосейко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: