18-19 вересня 8 мікрорайонів Тернополя і навколишні села залишаться без води

15.09.2019 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

18 та 19 вересня “Сонячний”,“Аляска”, “Східний”, “Канада”, “Дружба”, “Кутківці”, “Пронятин”, “Березовиця” та навколишні села залишаться без одопостачання. Послугу не надаватимуть з 00.00 год 18 вересня до 24.00 год 19 вересня через планове промивання водопровідних мереж та ремонт насосних станцій та водопровідних мереж мікрорайонів і довколишніх сіл.

Воду подаватимуть у центральну частину міста, мікрорайони “Новий світ” і “Старий парк”. Вода з пониженим тиском надходитиме до будинків на вулицях Оболоня, Бродівська, Лук’яновича, Малишка, Польового, Коцюбинського, Клінічна, Стадникової, Чернівецька, тобто може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

19 вересня, після завершення ремонтних робіт, у деяких точках розподільчої мережі цих мікрорайонів може з’явитися вода з підвищеним вмістом хлору, вона буде не придатною для пиття та приготування їжі.

20 вересня 2019 року з 00.00 год буде відновлено водопостачання.
Керівники  “Тернопільводоканалу” просить вибачення за тимчасові незручності. За їх словами, промивання водопровідних мереж – обов’язкова процедура, яку потрібно виконувати двічі на рік – навесні та восени, за технологією експлуатації водопровідних мереж задля покращення якості води. Про це повідомляють у «Тернопільводоканалі». 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі