Тернопільські артилеристи привітали службовців Нацгвардії з річницею її створення

Опубліковано:
15 Вересня, 2019

Тернопільські артилеристи привітали службовців Нацгвардії з річницею її створення. Урочистості відбулися на базі 2-го стрілецького батальйону, який входить до складу 2-ї Галицької бригади Національної гвардії України. Про це повідомив у Facebook прес-офіцер 44 окремої артилерійської бригади Юрій Кульпа.

«У Тернополі, на базі 2-го стрілецького батальйону, який входить до складу 2-ї Галицької бригади Національної гвардії України відбулися урочисті з нагоди річниці створення. Військовослужбовців зі святом привітали командири, гості та запрошені, які зібралися на території частини. Розпочали заходи з шикування особового складу, виконання державного гімну України, хвилиною мовчання вшанували тих, хто назавжди залишився вірним присязі. Тимчасово виконуючий обов’язки командира артилерійської військової частини А3215 підполковник Андрій Гресько вручив привітальну адресу від імені особового складу, в якій зазначено найщиріші слова подяки. Командир батальйону Нацгвардійців підполковник Дмитро Гуртовський навзаєм відмітив дружні стосунки з артилерійською бригадою, подякував за співпрацю та запевнив у взаємодії і надалі. Окрім цього Дмитро Гуртовський відзначив кращих гвардійців грамотами, подяками та медалями, вручив нові погони солдатам з нагоди присвоєння чергових військових звань старший солдат. У заходах також взяли участь представники військових з’єднань, поліції, влади, священнослужителі та ветерани Національної Гвардії України», – зазначає Юрій Кульпа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #артилерист, #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: