В ТНЕУ стартував черговий курс навчання для військовослужбовців та членів їх сімей

Опубліковано:
17 Вересня, 2019

13 вересня в Тернопільському національному економічному університеті відбулося урочисте відкриття навчального семестру за спеціальністю «Підприємництво» в рамках проекту «Україна – Норвегія». Даний проект передбачає професійну перепідготовку звільнених у запас учасників АТО, військовослужбовців Збройних Сил України, членів їх сімей та сприяння їх працевлаштуванню. Реалізовується він в Україні з 2003 року за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії. Головним партнером у Норвегії є Університет NORD, а партнером та координатором в Україні – Міжнародний благодійний фонд «Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації».

ТНЕУ долучився до  проекту в 2014 році, і ось успішно стартував вже одинадцятий семестр. Урочисте відкриття традиційно розпочалося виконанням  Гімну обох держав. Прозвучало багато вітальних слів від працівників університету та гостей свята. Присутні переглянули мотиваційне відео, прослухали  музичні композиції у виконанні студентів університету, побачили зворушливу танцювальну постановку.

Випускники попередніх років поділилися враженнями, емоціями та власним досвідом, побажали новим учасникам успіхів.

Слухачів курсу чекає 500 академічних годин навчання, проведення різноманітних заходів, тренінгів, семінарів, консультацій у професійних юристів та фінансистів, психологічна адаптація сприяння у працевлаштуванні та створенні власного бізнесу, адже завданням проекту є підвищення конкурентоспроможності військовослужбовців та членів їх сімей на ринку праці, самореалізація, підвищення рівня їх добробуту, розвиток підприємництва у їхньому середовищі.

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #курс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #норвегія, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: