155 кілограмова воскова свічка: на Тернопільщині відбулася Всеукраїнська проща пасічників

Опубліковано:
29 Вересня, 2019

Уже вдруге, 29 вересня, відбулася Всеукраїнська проща пасічників у Маріїнському духовному центрі Зарваниця. Участь в паломництві взяли кілька сотень бджолярів з Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Рівненської та Волинської областей

Перед божественною літургією, з якої розпочинається кожне паломництво, відбулося освячення воскової свічки, яку подарували пасічники. Віск на сто п’ятнадцяти кілограмову свічку збирали пасічники з різних регіонів.

«Свіча вийшла просто надзвичайна, і як це часто буває, фото не передає усієї краси, величі та духовності оригіналу. Звісно, що ми не могли долучитися. І неймовірно тішимося з того, що від сьогоднішнього дня частинка роботи наших бджілок приноситиме світло у цей храм, у душі тих людей, які проходитимуть до Зарваниці з молитвою подяки та прохання до Бога», — зазначає учасниця прощі Poturai Natalka.

До слова, на завершення паломники відвідали унікальний комплекс споруд «Український Єрусалим».

null

null

null

null

null

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бджолярі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паломники, #пасічники, #проща, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: