«Красиві та успішні»: у Тернополі розпочався перший жіночий-форум «LadyFest»

Опубліковано:
2 Жовтня, 2019

Майже 150 жінок зібралися сьогодні на відкритті першого форуму «LadyFest Ternopil-2019». Кожна з учасниць ма’ свій життєвий досвід, власну справу та велике бажання ні від кого не залежите.

Уже давно довели, що кожен жіночий бізнес є особливим — завжди захищені працівники та гарні, комфортні місця праці. Жінки є більш гнучкими та відповідальними, коли справа доходить до власної справи. Але, щоб добитися успіху, подолати «скляний потолок» їм потрібно докладати максимум зусиль, вміти розподіляти власний час та правильно обирати пріоритети.

Як зазначає організатор форуму «LadyFest Ternopil-2019», такі форуми стають платформою де жінки можуть ділитися своїми ідеями, перемогами чи невдачами, навчитися як поєднувати сім’ю з кар’єрою та як «знайти золоту середину».

«Це вже легендарний форум, який проводиться у Вінниці вже три роки. Цього року ми вирішили провести його також в Тернополі. Ми будемо говорити по розвиток бізнесу, про жіноче лідерство і чому саме жінки є більш ефективними у галузі економіки. Ми будемо говорити про баланс особистого життя і професійного. Адже лише знайшовши таку золоту середину можна бути щасливим», — розповідає Надія Лисецька, ініціатор та організатор  жіночого бізнес-форому  VinLadyFest, LadyFest.

null

Фото Олега Жака

На першому форм «LadyFest Ternopil-2019» завітали також і відомі тернополянки. Уже не в ролі спікерів, а у ролі слухачів, вони змогли  отримати  для себе нові знання, завести знайомства та придумати нові ідеї для власної справи.

«Я вважаю, що жінки це рушійна сила. На таких заходах кожна має можливість поділитися власним досвідом, а інші можуть знайти нові цікаві ідеї для бізнесу. Навіть сьогодні, я вже встигла придумати декілька ідей. Надійсь, що в найближчий час їх реалізую», — розповідає Наталія Орищак.

null

Фото Олега Жака

 

null

Фото Олега Жака

До організації жіночого форуму також долучився Тернопільський осередок «Асоціація жінок України». Вони активно намагаються допомогти тернополянкам реалізувати себе, зайти вихід із важких ситуацій та добитися висот. Адже як зазначає голова осередку, ж інка щаслива коли має можливість розвиватися, не залежати не від кого.

«Я щиро радію, що ми вибороли право провести цей форум у Тернополі. Коли я починала бізнес, то в мене не було тренерів і не було в кого навчатися. Сьогодні я маю велику честь що ці спікера навчили наших жінок успішного бізнесу. Адже місія нашої громадської саме в тому і полягає, щоб підтримувати жінок, допомагати їм ставати успішними та реалізовуватися», — радниця міського голови Сергія Надала та голова осередку ГО «Асоціація жінок України» Ольша Шахін.

До слова, жіночий-форум «LadyFest Ternopil-2019» триватиме впродовж двох днів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«LadyFest Ternopil-2019»., #бізнес, #Жіночий форум, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: