У Тернополі визначили володаря «Суперкубка Опілля» на міжнародному турнірі з міні-футболу

07.10.2019 22:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Футболісти різного віку упродовж двох днів, 5-6 жовтня, змагалися на восьми спортмайданчиках Тернополя в турнірі з міні-футболу «Суперкубок Опілля» з нагоди вшанування пам'яті всіх захисників Батьківщини. Головним партером масштабних змагань, які відбулися за участю 32-х команд, була корпорація «Опілля».

null

 

null

 

null

У фіналі запеклого турніру зустрілися команди Тернопільської міської ради та ТНЕУ. Кому дістанеться головний кубок, вирішив єдиний гол, який забили представники вузу в другому таймі. «Золотий» м’яч – на рахунку Дмитра Сиротюка.

Цікаво, що на футбольному майданчику, де відбувалися вирішальні баталії, було облаштовано фотозону. Там після нагородження переможці мали можливість сфотографуватися із заслуженими нагородами.

Як зазначив головний організатор і натхненник турніру Андрій Підлужний, гра пройшла ефектно та голосно. Так що містяни, які прийшли повболівати за футболістів, доволі часто повертали голови то в одну, то в іншу частину поля. І це не тільки тому, що гравці частенько галасували під запалом від змагань. Насамперед через те, що вболівальники не хотіли пропустити найбільш хвилюючі моменти та «загубити» очима м’яча.

—  Учасники турніру були не тільки вправні у грі, але й вирізнялися багатьма чудовими особистісними якостями характеру.  Цей турнір є визначним насамперед тому, що у Тернополі позмагатися в міні-футболі вперше зібралося стільки спортсменів – близько шістсот. Також для проведення гри було залучено аж вісім майданчиків одночасно. Такого ще не було! Що варто підмітити, турнір на кожному спортмайданчику відкривали священники від греко-католицької церкви, які освятили площадки та учасників. Це виглядало дуже приємно та по-особливому. Під час молитви представники духовенства також вшанували  пам'ять загиблих вояків.

null

 

null

 

null

В підсумку змагань представники від кожної команди отримали немало призів. Головним та незмінним спонсором змагань була місцева корпорація «Опілля». Щиро вдячний почесному президенту підприємства Ярославу Джоджику, який не тільки сприяє у проведенні різноманітних спортзаходів у Тернополі, але й виділяє подарунки – продукцію, цінні речі. Так, по завершенні міні-футболу гравцям дісталися напої від корпорації, а також фірмові вироби, — зазначив Андрій Підлужний. 

Головний організатор додав, що «Суперкубок Опілля» у Тернополі тепер відбуватиметься чотири рази на рік у кожну пору року. До турніру буде залучено команди із міст-побратимів.

Читайте також

«Опілля» вкотре підтримало тернопільський «Терен» на турнірі з регбі
Тернопільські ентузіасти на найвищій вершині України освіжились квасом від «Опілля»

Хоч і було розмежування ігор на декількох спортмайданчиках, це не завадило директору з маркетингу «Опілля» Володимиру Гомівці насолодитися кращими моментами гри.

— Футболісти демонстрували влучні паси та сильні удари по воротах. Так що гостям, які спостерігали за грою, не було часу для нудьги. Від початку змагань гравців не залишав командний дух, жага до перемоги. А вразила під час змагань не так згуртованість, запал гравців, як масштабність турніру. Такі заходи варто підтримувати, аби якомога більше спортивних майданчиків Тернополя частіше ставали місцем проведення масштабних турнірів. Корпорація «Опілля» й надалі підтримуватиме проведення в місті сезонних «Суперкубків» та призами заохочуватиме любителів міні-футболу поповнювати лави гравців, — наголосив Володимир Гомівка.

Пресслужба Пивоварні «Опілля»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі