У Тернополі відправили призовників до лав Збройних Сил України

Опубліковано:
9 Жовтня, 2019

У Тернополі, 9 жовтня, з обласного збірного пункту Тернопільського облвійськкомату, урочисто відправили призовників на службу. Понад 40 юнаків вирушили сьогодні у лави Збройних Сил України, а саме на Львівщину та Чернігівщину, де знаходяться навчальні центри..

Як зазначив тимчасово виконавець обов’язків військового комісара Тернопільського обласного військкомату полковник Олександр Скумбрій, усі призовники не будуть брати участь у районі проведення операції об’єднаних сил в Донецькій та Луганській областях. Вони будуть виконувати завдання у пунктах постійної дислокації військових частин, які розташовані за сотні кілометрів від місця конфлікту.

До слова, з Тернопільщини, впродовж призовного періоду, до лав Збройних Сил України планують відправити близько 500 юнаків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #військовий призов 2019, #Донецьк, #зсу, #луганськ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ООС, #призов, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: