Для Чортківського пологового будинку закуплять сучасне обладнання, щоб обстежувати хворих немовлят та матерів

Опубліковано:
18 Жовтня, 2019

Монітор спостереження за пацієнтами та дитячий пульсоксиметр найближчим часом планують придбати для Чортківського районного пологового відділення.  На закупівлю цих приладів  100 тисяч гривень вирішили виділити депутати Чортківської міської ради на засіданні позачергової 70-ї сесії.

«Монітор спостереження необхідний для важкохворих пацієнтів або жінок, котрі народжували завдяки кесаревому розтину. Він вимірює температуру, тиск, пульс та чимало іншого. Якщо, для прикладу, є порушення серцевого ритму, то це все відразу відображатиметься на моніторі та сигналізуватиме. Щодо пульсоксиметру, то він визначає рівень насиченості крові киснем у новонароджених», – розповів завідувач пологового Михайло Худзик.

«Це надзвичайно важливі та потрібні прилади для пологового відділення. Ми зможемо ретельніше спостерігати за станом жінок після родів, а також недоношеними малятками», – підсумував Михайло Антонович.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пологовий, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоотків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: