Чи потрапить петиція на розгляд до Президента?

Опубліковано:
19 Жовтня, 2019

 

Текст цієї петиції з’явився у мережі ще на початку вересня. Проблем у вищій освіті України завжди вистачало, а віднедавна – й поготів.

Шановні колеги! До вас звертаються небайдужі працівники вищої освіти з проханням підтримати петицію на сайті Президента №22/072708-еп від 07.09.2019 р. про «Скасування зовнішнього незалежного оцінювання, як обов’язкової умови при вступі до вищих навчальних закладів, для студентів контрактної форми навчання». По можливості просимо організувати підтримку з боку колег, рідних, друзів, студентів, щоб встигнути набрати 25 тисяч голосів до 15 грудня 2019 р. Тільки за таких умов петиція потрапить на розгляд до президента.

Причина звернення: поява на сайті Міністерства освіти і науки України проекту «Умов прийому до закладів вищої освіти України в 2020 році», де запроваджується ЗНО практично для усіх вступників (див. розділ VII, стор. 31-34), що призведе до катастрофічного зменшення обсягів прийому і, як наслідок, зменшення пед. навантаження та скорочення працівників. Тільки разом, об’єднавшись, ми зможемо зберегти робочі місця та вищу школу. Дякуємо!

Посилання на петицію: https://petition.president.gov.ua/petition/72708 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вчителі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освіта, #петиція, #Президент, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: