У «Топільче» відремонтували екстрим-парк

19.10.2019 14:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі завершили капітальний ремонт конструкцій екстрим-парку, що знаходиться у гідропарку «Топільче». Про це повідомляють в Тернопільській міській раді.

Перші ніж відкрити парк, під керівництвом управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту, оглянули стан виконаних робіт. Так, під час ремонту замінили аварійні конструкції, а також фанерне покриття. Під час огляду також виявили не значні недоліки в процесі експлуатації конструкцій. Проте, підрядник зобов’язався усунути їх найближчим часом.

«Частина конструкцій у цьому екстрим-парку була уже пошкоджена, а це загрожувало безпеці спортсменів, які тут каталися на скейтбордах та велосипедах. Тому ми вирішили оновити покриття конструкцій і замінити аварійні елементи. Як результат, тепер їх знову можна безпечно та повноцінно використовувати», — пояснює Сергій Надал.

До слова, перебувати на майданчику та займатися екстремальними видами спорту на ньому дозволено лише особам, які досягли 14-річного віку. Також, найближчим часом встановлять стенд з правилами поведінки на майданчику.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі