Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10, 18 жовтня, відсвяткувала почесний ювілей — 75 років від дня заснування навчального закладу. У приміщені драматичного театру, з нагоди свята, відбулися урочистості, а саме учнівсько-педагогічний колектив школи та випускників закладу освіти нагородили почесними грамотами.

Як зазначає міський голова, ця школа була і залишається одним із визначальним символом міста. Вона є однією з найстаріших та найвідоміших шкіл Тернополя. Серед випускників є багато відомих діячів культури та мистецтва, які прославляють Тернопіль та Україну.

«За свою історію школа № 10 змінювала адресу декілька разів. Але незмінною була репутація школи як справжньої кузні міської інтелігенції. Керівний склад, вчителі, випускники завжди були елітою нашого міста. Працювали задля відновлення Тернополя після ІІ Світової Війни, розбудовували вже незалежну Українську Державу. Сьогодні багато з випускників школи працюють на державній службі, займаються наукою, підприємництвом, є відомими діячами культури та мистецтва, прославляють Тернопіль та Україну. Місто пишається вашими добрими справами», — розповідає Сергій Надал.

До слова, в рамках святкування у школі провели різноманітні майстер-класи. Більшість занять проходили на вулиці, де запрошені гості — актори, спортсмени, юристи  — ділилися секретами своєї роботи. Також проводили різноманітні інтелектуальні ігри, веселі перерви та урочисті лінійки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інтелектуальні ігри, #майстер-класи, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10, #тернопільські новини, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: