«РАК_КРУПНИМ_ПЛАНОМ»: у Тернополі презентують медійно-соціальний онкологічний проєкт

Опубліковано:
19 Жовтня, 2019

У Тернопільському прес-клубі, 21 жовтня, в рамках безстрокового медійно-соціального онкологічного проєкту «РАК_КРУПНИМ_ПЛАНОМ», відбудеться прес-конференція.

Про рак молочної залози, його діагностику, лікування та підтримку хворих  розповідатимуть фахівці різних сфер. Серед спікерів: Володимир Богайчук — начальник управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА; Микола Прокопчук – заступник гендиректора з хірургічної роботи КНП «Тернопільський обласний клінічний онкологічний диспансер» ТОР; Володимир Місько – голова Постійної комісії ТМР з гуманітарних питань; Марина Орап – голова ГО «Амазонки Тернопілля»

Онкологія залишається однією із найбільш поширених хвороб. Щорічно в Україні реєструється понад 14,5 тис. нових випадків раку грудей. Щотижня близько 110 українців помирає від раку молочної залози. Кожні 35-37 хвилин одній жінці в Україні ставлять цей діагноз. Мало відомо, але на рак молочних залоз хворіють також і чоловіки. Але є багато прикладів, коли людям вдається побороти цю проблему. Тому, БО «Благодійний фонд «Великі серця» започаткував проєкт який спонукає  боротися з  онкологією. 

В рамках цієї ініціативи, медики розповідатимуть: тенденції захворювання на рак молочної залози та інших онкоуражень; методи виявлення недуги та особливості проходження діагностики й лікування тощо. Такі дії спрямовуються на спонукання українців своєчасно обстежуватися у лікарів. Адже, вчасне діагностування дає більше шансів на вилікування!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #БО «Благодійний фонд «Великі серця», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #РАК_КРУПНИМ_ПЛАНОМ, #тернопіль, #тернопільський прес-клуб, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: