У Культурному центрі Єловицьких приймали сьогодні гостей із німецького міста Лінгена. Уже 28 років триває дружба міста з Ланівцями, останні два роки у якості об’єднаної територіальної громади.

У рамках зустрічі секретар міської ради Вікторія Хом’як презентувала нашу ОТГ, її розвиток за останні роки та плани на майбутнє.

Справжнім подарунком для гостей став танець “Гуцульський” у виконанні учасників танцювального колективу “Ольвія” (керівник — Ольга Голишева).

Пригадали гості, як все починалося майже 30 років тому, показали давні світлини із поїздок до України. Відмітили вони також зміни, які відбулися у громаді за останні роки.

Під час діалогу окреслили можливості співпраці між Лановецькою ОТГ та Лінгеном, який передбачатиме підписання офіційного договору, а також взаємні візити представників громад один до одного.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ланівці, #Лінген, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #співпраця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: