Повідомили імена подруг, які трагічно загинули у ДТП на Тернопільщині (Фото)

Опубліковано:
21 Жовтня, 2019

Стали відомі імена подруг, які розбилися на автомобіль Peugeot Partner між смт Дружба та селом Струсів Теребовлянського району Тернопільської області.

Обидві загиблі із Теребовлянського району. Анжеліка Дзядик із Дарахова, заочно навчалася на юридичному факультеті Тернопільського національного економічного університету. Єдина донька в батьків. Саме вони нещодавно подарували їй авто.

Христина Пухальська із Тютькова. Працювала перукарем у Польщі разом із матір’ю. Дівчата навчалися в одній школі, дружили. Куди й чому їхали тієї ночі – знайомі не знають.

«Анжеліка після 9-го класу вступила в Коропецький військовий ліцей. Після того – в університет. Христина була професійним перукарем. Працювала у Польщі», – розповіли кореспондентові Gazeta.ua односельці загиблих.

Обставини та причини загибелі подруг встановлюють слідчі.

null

Нагадаємо, 18 жовтня, близько 7.30 у зарослях водії помітили автомобіль Peugeot Partner.У салоні були мертві водій та пасажирка. Поліцейські припускають, аварія трапилася раніше. Проте авто помітили не одразу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: