Популярний тернопільський фестиваль розширює кордони  (Фото)

Опубліковано:
21 Жовтня, 2019

Жіночий фестиваль «Найкраща Мама Тернопілля», ініціатором якого кілька років тому стала креативна і творча тернополянка, засновник щорічної ідентичної премії та Best Mama club, автор і ведуча програми «Нова Я» Людмила Муринська, щоразу збирає все більше і більше учасниць, які хочуть взяти (і беруть!) у ньому участь. Ось і цієї неділі він вже вкотре стартував у концертному холі «Подоляни».

Ви колись “купались” в енергії Материнської Любові, Світла, Енергії? Ні, я не про материнське Лоно, це зрозуміло й без того. Я про жіночий фестиваль Best Mama fest, у якому мені пощастило взяти участь. Ще ніколи в житті не була в оточенні стількох мам та їхніх діток. Знаєте, власне, було цікаво спостерігати за мамами, які нарешті нікуди не поспішали, вони були розслабленими, щасливими, прагнули знань, а ще – уваги. Таку увагу й мали від модераторів і спікерів фесту: а це – лекції, семінари, майстер-класи, цікаві пізнавальні локації.

Фест був неймовірно насичений подіями. Найактивнішими стали – ведуча Валерія Климчук, Анна Давидовська (майстер-клас «Краса в деталях»), Юлія Подлєсная («Образи у дітей. Образи у батьків», Харків), Іванна Євсєєва («Як жити так, як хочу, а не як мушу», Львів), Наталя Сашкіна («Рідна дитина. Злочин і покарання», Одеса), Оксана Черненко («Жіночі ролі і ролі жінки», Одеса).

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Звісно, що найголовнішими темами стали номінації фесту: премія «Найкраща Мама Тернопілля»: «Мама Ангел», «Мама ранньої пташки», «Мама – велике серце», «Мама – сімейний затишок», «Успішна Мама». Окрасою фесту став символ ляльки-талісману, а також мистецькі заходи. Виступ танцювальної студії  Freedom під керівництвом Любомири Білінської та інсценізація з вистави за участю театральної студії «Третій дзвінок» (Таня Кошилевська, Дмитро Татарінов). Приємною несподіванкою для учасниць став щоденник для мам «Мій найкращий рік», авторства Людмили Муринської, який побачив світ напередодні у тернопільському видавництві «Мандрівець».

Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мама, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Подоляни, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: