Нардеп Гевко отримає на соціально-економічний розвиток свого округу на Тернопільщині 20 мільйонів

21.10.2019 21:13   Джерело: Чортків Онлайн
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Стало відомо, скільки грошей пропонується виділити на соціально-економічний розвиток округів, від яких обрані мажоритарники. Відповідна таблиця виявилася в розпорядженні “Країни”. Про це повідомляє Липа з посиланням на “ДС“.

Це питання 17 жовтня обговорювалося на засіданні бюджетного комітету.

Обраний по окрузі № 167 (м. Чортків, Борщівський, Заліщицький, Чортківський райони), Володимир Гевко зі “Слуги народу”, який до речі є Заступником голови комітету з питань бюджету у Верховній Раді України IX скликання отримає всього лиш 20 млн гривень

Це відносно невелика сума так, депутату Олександру Трухіну від “Слуги народу” пропонується виділити майже 350 мільйонів гривень субвенції. Він обраний по 40 округу в Дніпропетровській області.

Ганна Лічман з цієї ж політсили може отримати майже 170 мільйонів (теж Дніпропетровська область). Самовисуванець Ігор Молоток з Сумської області – 114 мільйонів, а ще один мажоритарник від “Слуги народу” Олександр Дубинський – 100 мільйонів.

Майже 95 мільйонів отримає ще одна колишня журналістка 1 + 1 з “Слуги народу” – Ольга Василевська-Смаглюк.

Також велика сума стоїть в графі близько прізвища Івана Крулько, який, однак, не є мажоритарником, а пройшов за списками “Батьківщини”.

Відзначимо, що це лише пропозиції, які обговорювалися на бюджетному комітеті. І вони ще не узгоджені Кабміном. Також через нелогічний розподіл виник скандал і в Верховній Раді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Чортків Онлайн  

Коментарі