У Тернополі приєдналися до Всеукраїнського медійного онкологічного проєкту (Відео)

Опубліковано:
21 Жовтня, 2019

У Тернопільському прес-клубі розповіли про те, як Тернопільщина долучається до Всеукраїнського медійно-соціального онкологічного проєкту «#РАК_КРУПННИМ_ПЛАНОМ». Представники благодійного фонду «Великі серця» спільно з лікарями обговорили проблему захворювання онкології.

Це інформаційний проєкт для зниження рівня захворюваності на рак. Про це “Новинам” Тернопільської філії Суспільного повідомила його координаторка в області Надія Копилець. Організатори проєкту намагаються підкреслити необхідність ранньої діагностики та профілактичного огляду раку молочної залози та інших онкозахворювань.

Проєкт «РАК КРУПННИМ ПЛАНОМ» в Україні діє 3 місяці, ініціювала його благодійна організація «Благодійний фонд «Великі серця». Ця організація  займається благодійними та соціальними проектами 5 років. Вони спрямовані на допомогу з реабілітацією дітей з ДЦП, цукровим діабетом, організовує благодійні акції для дітей, – каже Надія Копилець.

До слова, грудні переглядатимуть заново програму «Здоров’я Тернополян», в яку внесуть нові пропозиції, щодо інформування населення та зменшення тенденції захворювання на рак молочної залози.

Представники Благодійного фонду “Великі серця” і координатори акції “#Рак_крупним_планом” в Тернополі — Надія Копилець та Тарас Савчук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великі серця, #груди, #крупним планом, #надія копилець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #онко, #рак, #тарас савчук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: