«Сонячна» художниця з Тернополя подарувала Джамалі cвою картину

Опубліковано:
22 Жовтня, 2019

«Сонячна» тернополянка Ліда Олійник відвідала концерт співачки Джамали. Дівчина приготувала для свого кумира подарунок — картину, намалювала різнобарвного равлика. Має надію, що зірці він сподобається. 

Мама Лідії каже, донька малює з 5-річного віку. Вже цього року у свої 17 презентувала свою виставку картин «Сонячна весна». Для дівчинки це свого роду терапія. Мама каже пісні Джамали Ліда часто слухає, тому на виступі співачки вони не вперше. 

Наталя розповідає, Ліда полюбляє відвідувати концерти та брати участь у культурних подіях міста. Це надихнуло Ліду і самій взяти у руки мікрофон.

«Вона просто любить співати, я навіть купила їй іграшковий мікрофон, вона співає, особливо українські пісні», – каже мама Ліди Наталія Олійник. 

Свій тур Україною співачка Джамала присвятила 10-річчю творчої діяльності. Подивитись на виконавицю прийшло безліч тернополян. У залі — аншлаг. Під час пісні “Шлях додому” Лідія дарує зірці свою картину та квіти. Маленька мрія дівчинки здійснилась.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #джамала, #концерт, #Ліда Олійник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: