У Тернополі триває масова підготовка до зими

08.11.2019 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради прийняв рішення «Про заходи щодо забезпечення безперебійного руху транспорту у зимовий період на 2019-2020 роки». Таким чином, чітко визначили дій служб в умовах снігопаду та негоди. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

У зимовий період обслуговуватимуть дороги та тротуари будуть: ТОВ «Авакс Проф», ТМШРБП «Міськшляхрембуд», ТОВ «Техно-Буд-Центр», а прибудинкові території – організації, які надають послуги з утримання будинку (так звані «ЖЕКи») або ОСББ. На обслуговування міжбудинкових проїздів з бюджету міста виділи близько 500 тис. грн. Також, до жовтня завершили ремонт спеціалізованої техніки, запаслися паливно-мастильними матеріалами, до зимового періоду.

До слова, у разі снігопадів, затверджено перелік першочергового утримання проїзної частини вулиць, розташованих на ухилах, якими проходять маршрути міського громадського транспорту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі