Водій, що ігнорував позбавлення права керування транспортними засобами, постане перед судом

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо особи, яка не виконувала постанови суду про позбавлення  її права керувати транспортними засобами.

Встановлено, що постановою Тернопільського міськрайонного суду, яку залишено без змін апеляційною інстанцією, на початку 2019 року тернополянина  визнано винним у правопорушенні  за ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) та позбавлено права керування транспортним засобом.

Водночас, не зважаючи на рішення суду про заборону, водій продовжував їздити на авто, за що його притягнули до адміністративної відповідальності працівники патрульної поліції. 

Тернопільською місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо порушника закону та  скеровано до суду обвинувальний акт за ст.382 КК України (невиконання судового рішення) .


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі