Медики назвали хвороби, які лікуються сексом

08.11.2019 23:43   Джерело: Шокуючі факти
Опубліковано : Новини Тернопілля

Регулярне інтимне життя має безліч очевидних переваг для організму. Лікарі розповіли, ризик яких проблем зі здоров’ям можна скоротити за рахунок занять сексом, пише “Лента”.

Секс може служити якісним знеболюючим, оскільки за допомогою оргазмів можна скоротити чутливість до больових відчуттів. Такий ефект забезпечують ендорфіни, тому подібна практика підійде навіть при головних болях. Згідно з висновками фахівців Дослідницького інституту Нової Англії в США, що чоловіки, які займаються щонайменше два рази на тиждень сексом, мають удвічі менший ризик зіштовхнутися з проблемами з серцем.

За допомогою інтиму можна зміцнити імунітет. Зокрема, ті, хто регулярно вступають в сексуальний контакт, здатні похвалитися на 30% вищим рівнем імуноглобуліну А.

Фахівці з Університету Уїлкса довели, що секс сприяє позбавленню від застуди та грипу. Вчені з Анкари встановили, що оргазми тричі на тиждень скорочують ризик утворення каменів в нирках. За допомогою інтиму також можна поліпшити кровообіг.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Шокуючі факти  

Коментарі