Тернополянка пані Наталія скаржиться на те, що у Тернополі встановлюють мафи там, де жителі міста їх би бачити не хотіли і з людьми влада не радиться навіть тоді, коли кіоски зводять у «спірних» місцях.

«Мафи у Тернополі з’являються швидше, ніж гриби після дощової погоди. От йду собі біля школи № 29 – а тут – зненацька бачу маф, якого тут вжитті не було і бути не мало. Весь парадокс у тому, що ще недавно мешканці мікрорайону «Аляска» висловили незадоволення мафами, які поставили біля фонтану на бульварі Вишневецького. До цих мафів що перерви бігали б школярі за всякими смаколиками. Зрозуміло, що батьки учнів не одобрили мафів біля школи, адже діти без верхнього одягу дуже часто бігають до кіосків щоб бігом купити, поки не почався урок і часто простуджуються та хворіють. Після того мафи забрали. А тут – на тобі. Мав виріс з іншої сторони – біля 29-ох школи поруч із доріжкою, що веде до «Подолян». Може б влада таки дослухалася думки жителів мікрорайону, а не обходила її різними «боками»?, – розповідає мати учениці Тернопільської школи №29 Наталія.

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #МАФ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: