Знай наших: найбільше нагород у наших краян

Опубліковано:
10 Листопада, 2019

2019-й рік в Україні був проголошений роком Василя Скуратівського, відомого українського письменника, етнографа, краєзнавця, видавця. Відтак у жовтні на Житомирщині (Малин) стартував Перший Всеукраїнський літературно-мистецький фестиваль імені Василя Скуратівського «До Василя!».

Програма фестивалю була насиченою і розмаїтою. У фестивальному конкурсі взяли участь багато творчих людей. Серед них письменники (поети і прозаїки), публіцисти, літературознавці, вчені етнографи, краєзнавці. Приємно відзначити, що серед переможців є також наші краяни, які перемогли відразу у кількох номінаціях. Це письменниця і журналістка Валентина Семеняк:  І місце у номінації «Краща дитяча книга» («Баба Сяба»), ІІ місце – «Публіцистика», ІІІ місце – «Проза» (за книгу «Булочка для… Бога»). І місце у номінації «Публіцистика» дісталось письменнику і журналісту Ігорю Фарині із Шумська, ІІ – у номінації «Пародії». Поетеса Галина Сливка зі Збаража має ІІІ місце у «Поезії».

Дарина Колосок

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Скуратівський, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: