Бізнес на емоціях дітей започаткували в центрі Тернополя

12.11.2019 23:13   Джерело: Терен
Опубліковано : Новини Тернопілля

Гру та в процесі ще й фото з голубами пропонують у центрі Тернополя дітям. Це жителі міста називають своєрідною маніпуляцією на емоціях малечі. Адже про ціну не попереджають і вимагають гроші в батьків уже після того, як дуже швидко зробили фото.

– Йшли з донькою центром міста, – розповідає Людмила Казмірчук. – Раптом молодий чоловік, що вийшов на зустріч, підбігає і пропонує дитині голуба. Дуже незвичайного, красивого і ручного. Ще одного. В нас великі очі, але ж така приємна несподіванка! Ще й фотографувати пропонує! А потім з іншого ракурсу. Цей екшн триває зо дві хвилини. Я в душі вдячна цьому чоловікові за емоції, але напружена, бо чекаю підвоху. Та-да-да-дам!! А ось і він! Чоловік пропонує допомогти йому грошима на харчування голубів! Фото з одним- 50 грн, з двома – 100! А в нас, виходить, два! Я одразу запепечую, що нас не попереджено, на що він апелює: «А ви не питали». Але ж не я до Вас підійшла!! Даю йому 50 гривень і він біжить далі. А у нас залишаються на пам’ять 6 фотографій, але жодного позитиву від них.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Терен  

Коментарі