Микола Шот

Микола Шот

журналіст, кореспондент, "Урядовий кур’єр"

«Урядовий кур’єр» виходитиме й надалі

14.11.2019 15:08   Джерело: TeNews
Автор : Микола Шот

Останнім часом у зв’язку з передплатною кампанією на наступний рік читачі дедалі частіше запитують: «Чи буде «Урядовий кур’єр» виходити 2020-го року?».

Так, «Урядовий кур’єр» 2020 року й у майбутньому виходитиме, як паперове друковане видання Кабінету Міністрів України! Інформація про те, що «Урядовий кур’єр» нібито припинить своє існування, немає під собою жодних підстав. Це недостовірна, фейкова інформація, яка вводить в оману наших читачів, шкодить передплатній кампанії на 2020 рік.
Редакція видання звертається до читачів, керівників державних установ, об’єднаних територіальних громад, промислових підприємств: будь ласка, передплачуйте газету на 2020 рік. «Урядовий кур’єр» цінує вашу увагу, відданість газеті й робитимемо все для того, щоб виправдати вашу довіру!

Тож, шановні читачі, якщо бажаєте знати найсвіжіші новини світу, України, всіх областей нашої країни, пропонуємо вам разом з місцевими виданнями передплатити газету «Урядовий кур’єр», яка є щоденним друкованим виданням центральних органів виконавчої влади України. Виходить п’ять разів на тиждень українською мовою.

«Урядовий кур’єр» оперативно інформує про найголовніші події в політичному, економічному, громадському, культурному житті країни та світу. Як офіційна газета органів державної виконавчої влади України, «Урядовий кур’єр» першим отримує найповнішу та ексклюзивну інформацію про діяльність Президента та уряду України, друкує на своїх сторінках повні тексти законів України, Указів Президента, постанов і розпоряджень Кабінету Міністрів, нормативні документи міністерств і відомств та коментарі до них. Більшість з цих документів набувають чинності з дня опублікування в «Урядовому кур’єрі».

Особливе місце в газеті займає правова тематика, матеріали якої розраховані не лише на фахових юристів, державних службовців, а й на широкий читацький загал. Окрім того, «Урядовий кур’єр» залишається чи не єдиною в Україні газетою, яка регулярно надає своїм читачам юридичні консультації, підготовлені фахівцями міністерств і відомств.

У газеті широко представлена культура, духовність, історія України, традиції нашого народу. Багато уваги видання приділяє вітчизняній науці,  економіці, освіті, медицині. «Урядовий кур’єр» знайомить з панорамою міжнародних подій та водночас є одним з найголовніших і найвиваженіших джерел про Україну за кордоном. Не випадково газету передплачує, зокрема, бібліотека Конгресу США та Британська бібліотека.

Серед авторів «Урядового кур’єра»  – фахові спеціалісти-аналітики, громадські діячі, політики, посадовці, бізнесмени, діячі науки,  культури, освіти та спорту. Газета має розгалужену мережу власних кореспондентів, у тому числі, й на Тернопільщині. Тож новини з областей швидко стають відомими у всій країні. 2020 року й надалі видання стане ще цікавішим і залишиться повноцінним щоденним загальнодержавним друкованим засобом масової інформації. Нагадую передплатні індекси видання  – 61035 та 40227 (соціальний). 

Микола ШОТ,
власний корреспондент 
газети «Урядовий кур’єр» у Тернопільській  області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі