Зцілена Господом, щоб випрошувати ласку зцілення для інших

Опубліковано:
17 Листопада, 2019

У Костелі Пресвятої Трійці в Микулинцях з ініціативи настоятеля отця Віктора 16 листопада відбулася молитовна зустріч із знаною  монахинею Ліджі з Індії, яка вже майже 20 років проживає в Україні в с.Павшино на Закарпатті, де є  настоятелькою заснованого нею монастиря. Відома  на весь світ силою своєї молитви,  вона проводить виїзні зустрічі в різних парафіях, де молиться за зцілення людей. Такий особливий дар сестра Ліджі отримала після особистого зцілення (у 27 років їй діагностували «туберкульоз кісток» без надії на одужання, рік  вона була прикута до ліжка, ревно молилася весь цей час, і,  за її словами, в особливий спосіб відчула голос Бога. Всевишній дарував їй життя та кликав до служіння українським людям).

null

Храм у Микулинцях  в день  візиту черниці був переповнений, навіть не вмістив всередині одночасно усіх прибулих.  Люди з’їхалися з різних куточків області, і не тільки. Перед  молитвами сестри Ліджі за зцілення, оздоровлення та прохання кожного,  віряни  слухали її слова про важливість  здоров’я духовного, необхідність молитви, прагнення вдосконалювати своє життя та довірити його Богу. Вона наголосила, що «не є цілителем , а лише інструментом в руках справжнього Цілителя, що вона передає людям Слово Боже, і доносить їх прохання  до нього, а Бог, коли вони вірять і мають чисті серця, вислуховує».  Люди молились, сповідались, брали участь в Святій Літургії.

Тривала зустріч протягом шести годин. Зміцнені у вірі, люди виходили з храму з вдячністю за дар свого життя та добрими помислами.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Ліджі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: