Говорили-балакали, поїхали та й мало не втелющились знову

Опубліковано:
22 Листопада, 2019

Схоже на те, що бідна Гаївська рампа (обмежувач руху на Гаївському перехресті), має недобру карму і добряче чимось комусь завинила в одному з минулих життів. Бо ж не минає і кілька днів, як обов’язково в неї вгепається якийсь водій роззява.

Ось і сьогодні сумна історія знову повторилась: вантажний Газ-66. Машинка-привид з минулого тисячоліття і століття також. Для тих, хто не в темі. За часів радянського союзу ці машини використовувались у військових цілях як всюдиходи. Питається, куди дивляться водії за кермом під час руху, про що думають? Для чого існують дорожні знаки на узбіччі?

Між тим під кінець робочого дня (кінець тижня) через згаданого горе-водія утворилась багатокілометрова черга… Особливо «весело» у таких випадках почуваються гаївчани і не тільки, яким треба повертати з об’їзної до села…

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рампа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: