Шкільні бібліотеки із «живими» книгами матимуть нові можливості

Опубліковано:
23 Листопада, 2019

В актовій залі Тернопільської ЗОШ №18 відбувся цікавий семінар для шкільних бібліотекарів. Для присутніх старшокласники підготували літературно-музичну композицію «У їхніх серцях жила Україна», приурочену до Дня Гідності та Свободи.

Розповідає організаторка події методистка бібліотечних фондів Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Ольга Кульчицька: – Це відбулася підлокація шкільних бібліотекарів освітнього трансфер-містечка інноваційних можливостей. Тема заходу мала назву: «Жива бібліотека» як засіб формування соціальних і громадянських компетентностей учасників навчального процесу». «Живими книгами» були: Яна Шкуратова – радник з питань внутрішньо-переміщених осіб, волонтер, представник громадської організації “Луганська правозахисна група”, координатор Колл-центру внутрішньо-переміщених осіб, ініціатор соціальних проєктів для постраждалих від збройного конфлікту. Вона відкрила Соціальний гардероб “ОдежиНА”, є заступником керівника проєкту, спрямованого на згуртування громади “Файне єднає”,а також Валентина Семеняк – письменниця, журналістка. Ми мали на меті за допомогою «Живої бібліотеки» розкрити суть соціальної та громадянської компетентностей, а саме – усі форми поведінки, які потрібні для ефективної участі у громадському житті, на роботі.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Дарина Колосок

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семінар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: