Семінар у форматі методичних діалогів відбувся в еко-бібліотеці

Опубліковано:
28 Листопада, 2019

На базі Тернопільської еко-бібліотеки для дорослих №5 відбувся семінар очільників районних методичних об’єднань освітніх закладів області.

Участь у тематичному семінарі «Творимо разом світ, безпечний для дитини», який проходив у форматі методичних діалогів, взяли О.Я. Жизномірська – кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти ТОКІППО, О.О. Сесик, Л. Є. Мудрик – методисти центру виховної роботи захисту прав дитини та громадянської освіти, С.С. Козелко – директорка Комунального Управління «Тернопільська міська ЦБС». Окрасою заходу став виступ учнів та викладачів мистецьких дисциплін Тернопільського ліцею №21, спеціалізованої мистецької школи імені І. Герети – Марії Євгеньєвої та Олени Гаврилюк (клас бандури).

Керівник гуртків Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Галина Мисак провела з учасниками семінару майстер-клас із виготовлення та оздоблення новорічних прикрас (іграшок) з природного матеріалу. Відбулася також творча зустріч із авторкою цих слів: я розповіла про цікаву мандрівку містами Європи разом із Львівським «Книжковим двориком на колесах», також презентувала нову книгу «На скрижалях Часу».

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото з архіву бібліотеки

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семінар, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: