Надія Копилець – «Кращий піарник 2019» за версією тернопільського журналу «City Life»

Опубліковано:
3 Грудня, 2019

За версією журналу «City Life» серед номінацій «Людина року 2019» – “Кращим піарником 2019” стала директор телеканалу «Тернопіль1»  Надія Копилець. Цю нагороду вона отримала під час презентації нового номеру глянцю «City Life», яка відбулася 29 листопада у Тернополі.

Надія як талановитий медійник та піарник починала формуватися ще, навчаючись у школі, тоді вона вела прямі ефіри на радіо. Свого часу була відомим молодіжним лідером. Практичний досвід, здобутий у журналістиці, доречно поєднався із психологічними теоріями вивченими в університеті – що і привело Надію у сферу політичного PR та медіа-консалтингу. Багато років вона прожила у столиці, де працювала в прес-службах ТОП-політиків Києва та України, паралельно займаючись громадською діяльністю і роботою у ЗМІ.

Кілька років тому Надія повернулася до рідного міста, очолювала прес-службу обласної державної адміністрації, після – успішний  public-коучем.

Зараз Надія Копилець – директор телеканалу «Тернопіль1». Вона залишається одним із провідних експертів у сфері медіа-комунікацій Тернополя.

З відзнакою «Кращий піарник 2019» від журналу «City Life» Надію у соцмережі Facebook вітають її друзі та близькі.

Сама ж Надія Копилець пише:

«Моя цьогорічна нагорода – “Кращий піарник 2019” за версією глянцю City Life серед номінацій “Людина року”.

Брендам та public-особистостям бажаю продуктивного аналізу року, що минає – усі ми стали досвідченішими, мудрішими, сильнішими! Прийдешній рік нехай потішить ще більшими успіхами!

Пам’ятайте – у кожному із вас достатньо потенціалу, аби досягти отієї Великої Мети, яку ставите перед собою Головне – не зраджуйте своїх Цінностей!

Часом буває, що і у PR-сфері треба довіритися Фортуні, але і при цьому зробити ставку на “чорне” чи на “біле” – вибір кожного».

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #CITY LIFE, #Копилець, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: