Обіцянка нардепа від Борщівщини Володимира Гевка: місія нездійсненна чи коли відновлять міст в Лисівцях?

Опубліковано:
5 Грудня, 2019

“Кілька слів по питанню, яке дуже багатьох турбувало – міст, що обвалився коло с. Лисівці по дорозі на Борщів! Сьогодні, я отримав запевнення, що відновлювальні роботи розпочнуться вже за кілька днів, а до кінця осені по мосту можна буде знову безпечно їхати!”, – написав Володимир Гевко ще 1 серпня на своїй сторінці Фейсбук.

І от з тієї знаменної дати, коли Володимир Леонідович уже був впевнений у своїй перемозі і навіть встиг пройти навчальні курси в Трускавці, як депутат від партії “Слуга народу”, минуло цілих … 4 місяці.

За цих 4 місяці роботи дійсно розпочали, але так і не довели до логічного завершення. І це незважаючи на той факт, що сам Володимир Гевко є впливовим заступником голови бюджетного комітету.

Редакція “Звістки” отримала дуже промовисті фото, які чітко вказують на відсутність безпечного проїзду, як обіцяв своїм виборцям народний обранець. Можливо люди, які запевняли народного депутата з партії влади, що міст відновлять до кінця осені, обдурили його? А можливо це вкотре ошукали нас?

Місцеві люди переконують, що уже тривалий час на мості не проводяться жодні відновлювальні чи будівельні роботи, а тому вкотре закликають владу виконувати свої обіцянки.

Ось так виглядає міст, який з’єднує Борщівський та Заліщицький район, на сьогоднішній день.

   

   

   

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гевко, #міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: